Aanvraagformulier

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken? Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met Alluris.

powered by Typeform

Wat & Waar?

De Alluris haarkliniek is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Wachtebeke en Moerbeke-Waas, in de nabijheid van de E34 Antwerpen – Knokke, afrit Moerbeke-Waas. U kan in de  Alluris haarkliniek terecht voor haarsimulatie en haarimplantatie.

Neem vrijblijvend contact

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken? Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken? Vul dan het formulier in en boek meteen een gratis intakegesprek of neem contact op met Alluris.

Maandag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Dinsdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Woensdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Donderdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Vrijdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Zaterdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Discreet en persoonlijk

Alluris doet geen loze beloften en communiceert duidelijk en transparant, zowel over de behandelingen als over de prijzen. We beantwoorden al je vragen snel en persoonlijk. En tijdens een gratis intakegesprek krijg je grondig advies, perfect afgestemd op jouw situatie.

We begrijpen als geen ander dat dergelijke ingrepen in de eerste plaats bespreekbaar moeten zijn en garanderen daarom een persoonlijke en discrete aanpak.

Vraag: MOET IK MIJN HOOFDHUID EXTRA VERZORGEN NA DE BEHANDELING?

We raden je aan om arganolie te gebruiken om je hoofdhuid te verzachten. De dag van de behandeling mag je je haren wassen, maar zonder directe aanraking met de hoofdhuid. Je vermijdt de eerste week ook het best zon/zonnebank, sauna, heet water en gezichtsverzorging. Zorg ervoor dat je de behandelde plekken niet aanraakt en hou ze zuiver. Gebruik je gel of haarlak, gebruik deze dan ook enkel in het haar en niet op de hoofdhuid.