fbpx

Aanvraagformulier

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken? Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel me op het nummer +32 487 96 57 57. Tot binnenkort!

Maak gebruik van de intuïtieve afsprakenplanner en boek je intakegesprek op het moment dat je best schikt. Hierbij kan je zelf zoeken naar een geschikt moment. Bovendien kan je zelf wijzigen en/of annuleren indien nodig.

Verkies je om telefonisch gecontacteerd te worden voor het vastleggen van de afspraak, wil je meer informatie ontvangen of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en we komen snel bij jou terug! 

 

powered by Typeform

Wat & Waar?

De Alluris haarkliniek is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Wachtebeke en Moerbeke-Waas, in de nabijheid van de E34 Antwerpen – Knokke, afrit Moerbeke-Waas. U kan in de  Alluris haarkliniek terecht voor haarsimulatie en haarimplantatie.

Neem vrijblijvend contact

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken? Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken? Vul dan het formulier in en boek meteen een gratis intakegesprek of neem contact op met Alluris.

Maandag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Dinsdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Woensdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Donderdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Vrijdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Zaterdag

08:00 - 18:00 Na 18:00 enkel op afspraak

Discreet en persoonlijk

Alluris doet geen loze beloften en communiceert duidelijk en transparant, zowel over de behandelingen als over de prijzen. We beantwoorden al je vragen snel en persoonlijk. En tijdens een gratis intakegesprek krijg je grondig advies, perfect afgestemd op jouw situatie.

We begrijpen als geen ander dat dergelijke ingrepen in de eerste plaats bespreekbaar moeten zijn en garanderen daarom een persoonlijke en discrete aanpak.

Vraag: GROEIEN MIJN EIGEN HAREN TERUG MET HAARSIMULATIE?

Nee, haarsimulatie is géén remedie tegen kaalheid, wél een behandeling om kortgeschoren haren te simuleren. Zo lijkt je uitgedunde of ongelijk groeiende haar optisch voller. En een kaal hoofd krijgt het uiterlijk van een kortgeschoren kopje.