fbpx

Aanvraagformulier

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken?
Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken?
Ik ben telefonisch bereikbaar tot 21u, behalve op zondag en maandag op het nummer +32487965757

 

Wat & Waar?

De Alluris haarkliniek is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Wachtebeke en Moerbeke-Waas, in de nabijheid van de E34 Antwerpen – Knokke, afrit Moerbeke-Waas. U kan in de  Alluris haarkliniek terecht voor haarsimulatie en haarimplantatie.

Neem vrijblijvend contact

Wil je meer informatie over haarsimulatie of de andere behandelingen van Alluris? Meteen een afspraak maken? Of een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerde aanpak uit te werken? Vul dan het formulier in en boek meteen een gratis intakegesprek of neem contact op met Alluris.

Monday

Tuesday

08:30 - 18:00

Wednesday

08:30 - 18:00

Thursday

08:30 - 18:00

Friday

08:30 - 18:00

Saturday

08:30 - 18:00

Sunday

Discreet en persoonlijk

Alluris doet geen loze beloften en communiceert duidelijk en transparant, zowel over de behandelingen als over de prijzen. We beantwoorden al je vragen snel en persoonlijk. En tijdens een gratis intakegesprek krijg je grondig advies, perfect afgestemd op jouw situatie.

We begrijpen als geen ander dat dergelijke ingrepen in de eerste plaats bespreekbaar moeten zijn en garanderen daarom een persoonlijke en discrete aanpak.

Question: GROEIEN MIJN EIGEN HAREN TERUG MET HAARSIMULATIE?

Nee, haarsimulatie is géén remedie tegen kaalheid, wél een behandeling om kortgeschoren haren te simuleren. Zo lijkt je uitgedunde of ongelijk groeiende haar optisch voller. En een kaal hoofd krijgt het uiterlijk van een kortgeschoren kopje.

Chat openen