fbpx

Mesotherapie bij haaruitval

Mesotherapie bij haaruitval

De mesotherapiebehandeling bij Alluris Haartechnieken met Pluryal® Mesoline is een succesvolle, alomvattende behandeling voor haargroeistimulatie.

Hoe werkt het?

De professionele Pluryal® Mesoline producten bevatten zeer hoge concentraties aan actieve werkstoffen, zoals vitaminen en mineralen, hoge concentraties van Hyaluronzuur en krachtige plantenextracten.

Deze werkstoffen worden rechtstreeks in de diepere huidlagen toegediend met behulp van onze Vitalaser zodat deze onmiddellijk een impact hebben op de diepere huidcellen en collageenstructuren.

Deze haarstimulatie behandeling boost de haarwortel op een natuurlijke manier in haar activiteit.

Door het insluizen van de Pluryal® Mesoline producten met behulp van de (koud)laser vind er ook actieve celstimulatie plaats en wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Zo worden de resultaten al meteen vanaf de start van de behandeling opgebouwd en werken de cellen langdurig verder.

Overzicht van de verschillende stappen per behandeling

  • Hoofdhuid voorbereiden met de dermaroller
  • Aanbrengen van de Mesoline werkstoffen
  • Insluizen met behulp van de (koud)laser

Alluris werkt hierbij volgens strikte hygiënische en veiligheidsprocedures, met respect voor de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

De professionele haarstimulatie behandeling van Alluris Haartechnieken wordt steeds opgestart in kuurvorm.

Voordelen van de behandeling

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Natuurlijke haarstimulatie
  • Natuurlijke resultaten

Resultaten bij behandeling haarstimulatie

Uit diverse studies blijkt dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is. Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Maar ook wordt verder haarverlies afgeremd of zelfs voorkomen. Ook bij Alluris Haartechieken zien we veel goede resultaten na behandeling met de Pluryal® Mesoline Antiox en Hair. Het resultaat van de behandeling is individueel bepaald en dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Vrijblijvend intakegesprek

Het resultaat van de behandeling is individueel bepaald en dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om vooraf te kunnen vaststellen of u in aanmerking komt voor de behandeling.

Net daarom bieden we je een gratis consultatie aan, om haarfijn uit te leggen wat de behandeling inhoudt, wat je mag verwachten en hoeveel het kost.

Behandelingskuur Mesotherapie bij haaruitval

De basiskuur bestaat uit 8 behandelingen. In de opbouwfase kom je elke week. Vanaf de 5e behandeling tweewekelijks. Na deze kuur evalueren we samen de resultaten en eventuele nazorg.

De Mesoline Hair Therapy duurt per sessie 60 minuten en kost €120 per behandeling.

Heb je last van beginnend haarverlies, is je haar niet in optimale conditie of kan het een boost gebruiken?

De Mesotherapie Boost bestaat uit 3 behandelingen binnen 1 maand. Nadien kan u deze korte kuur 1 à 2 maal per jaar herhalen in overleg voor een blijvend resultaat.

Loading…
Chat openen