fbpx

MESOTHERAPIE bij haaruitval

Heb je last van haaruitval, uitgedund haar of een terugtrekkende haarlijn? De mesotherapiebehandeling bij Alluris Haartechnieken is een succesvolle, alomvattende behandeling voor haargroeistimulatie.

Boek nu je GRATIS intakegesprek

HOE

De gebruikte producten bevatten zeer hoge concentraties aan actieve werkstoffen, zoals vitaminen en mineralen, hoge concentraties van Hyaluronzuur en krachtige plantenextracten.

Deze werkstoffen worden rechtstreeks in de diepere huidlagen toegediend met behulp van een laser – een exclusieve aanvulling van Alluris Haartechnieken in de efficiëntie van de mesotherapiebehandeling – zodat deze onmiddellijk een impact hebben op de diepere huidcellen en collageenstructuren.

Deze haarstimulatie behandeling boost de haarwortel op een natuurlijke manier in haar activiteit.

Door het insluizen van de producten met behulp van de (koud)laser vind er ook actieve celstimulatie plaats en wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Zo worden de resultaten al meteen vanaf de start van de behandeling opgebouwd en werken de cellen langdurig verder.

Overzicht van de verschillende stappen per behandeling

 • Hoofdhuid voorbereiden met de dermaroller
 • Aanbrengen van de Mesoline werkstoffen
 • Insluizen met behulp van de (koud)laser

Alluris werkt hierbij volgens strikte hygiënische en veiligheidsprocedures, met respect voor de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

De professionele haarstimulatie behandeling van Alluris Haartechnieken wordt steeds opgestart in kuurvorm.

VOOR WIE

Mesotherapie is een uiterst veilige behandeling die bij mannen en vrouwen met haarverlies toegepast kan worden. Mannen die te maken hebben met dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of algemeen dunner wordend haar, kunnen zeker op efficiënte wijze met mesotherapie behandeld worden. Zeker als de haaruitval nog in de beginfase is en u nog niet toe bent aan een meer ingrijpende behandeling zoals haarsimulatie of microhaarpigmentatie, stimuleert de mesotherapie behandeling de haargroei. Ook voor vrouwen die een hogere haardichtheid willen, kan met mesotherapie een goed resultaat bereikt worden.

AANGERADEN BIJ

 • dieper wordende inhammen
 • terugtrekkende haarlijn
 • haaruitval
 • haarverlies
 • kale plekken

RESULTATEN

Uit diverse studies blijkt dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is. Vandaar dat mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Maar ook wordt verder haarverlies afgeremd of zelfs voorkomen. Ook bij Alluris Haartechieken zien we veel goede resultaten. Het resultaat van de behandeling is individueel bepaald en dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

PRIJS

De basis behandelingskuur bestaat uit 4 behandelingen.

 • In de opbouwfase kom je elke week.
 • Na deze kuur evalueren we samen de resultaten en eventuele nazorg.

De Mesoline Hair Therapy duurt per sessie 60 minuten en kost €240 per behandeling.

Heb je last van beginnend haarverlies, is je haar niet in optimale conditie of kan het een boost gebruiken?

De Mesotherapie Boost bestaat uit 4 behandelingen binnen 1 maand. Nadien kan u deze korte kuur 1 à 2 maal per jaar herhalen in overleg voor een blijvend resultaat.

Het is belangrijk rekening te houden met onderstaande criteria bij het bepalen van de specialist die uw behandeling zal uitvoeren.

Alluris haarkliniek garandeert

 • een unieke haarstimulatiebehandeling door het insluizen van de mesoline producten met behulp van de (koud)laser
 • uitgebreide ervaring in de toepassing door een gecertificeerd professional
 • alle hygiënische voorzorgen toe te passen conform de Europese normen
 • een persoonlijke, vertrouwelijke en vooral menselijke aanpak

 

Persoonlijk deskundig advies aanvragen

VRAGEN OVER MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een doeltreffende behandeling tegen haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Maar ook verder haarverlies wordt afgeremd of zelfs voorkomen.

Question: Wat houdt mesotherapie bij haaruitval precies in?

Mesotherapie is een behandeling voor haarstimulatie waarbij actieve werkstoffen rechtstreeks in de diepere huidlagen worden toegediend. Door het insluizen van de Pluryal® Mesoline producten met behulp van de (koud)laser - een unieke aanvulling door Alluris Haartechnieken - vind er ook actieve celstimulatie plaats en wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Hierdoor wordt niet enkel de nieuwe haargroei gestimuleerd, maar zal verder haarverlies afgeremd worden of zelfs voorkomen.

Question: Kom ik in aanmerking voor mesotherapie?

Uw geschiktheid wordt door mij persoonlijk geadviseerd. Mesotherapie kan uitkomst bieden aan mannen en vrouwen die te maken hebben met haaruitval, onder meer als gevolg van Alopecia of andere oorzaken. Of het iets voor jou is, zal sterk afhankelijk zijn van je persoonlijke situatie en verwachtingen. Alluris Haartechnieken garandeert in ieder geval een persoonlijke, vertrouwelijke en vooral menselijke aanpak.

Heb je nog vragen? Contacteer ons